luni, 26 decembrie 2011

O sa spuneti ca sunt nebuna cand vorbesc despre disciplina de Craciun!

Da, complet neromanesc. Sa vorbesti despre disciplina a doua zi de Craciun. Ba s-o o mai pui si in practica! Nu e in regula! Asta e boala americana, capitalism decadent! Chhhh! Nasol, de la masa de Craciun mi s-o fi tragand!
Ba mai mult, mi-a venit si o idee creatza: in afara de partea aia cu blogul culinar, ca de la asta am pornit initial in ideea cu bloggul, mi-a fabricat mintea o idee: se pare ca sunt un om cu multa rabdare, oricum cu mai multa decat media celor din jurul meu (nu e un termen de comparatie relevant, dar asa se spune). Si stiu din experienta ca sunt multe persoane care au nevoie de diverse mici informatii de la sugestii de cadouri pentru persoane dificile pina la locul din oras unde se poate gasi vreo.... chestie de care avem nevoie si nu avem timpul necesar pentru a sta pe net si a face sapaturile de rigoare. Deci s-ar putea ca in curand sa vedeti ca m-am transformat in ursuletul sapator de serviciu la dispozitia dvs. Cun si in ce conditii veti vedea putin mai incolo. Magazinul tocmai a fost crosetat la prima forma, mai avem de lucrat la detalii, dupa anul nou scoatem nazdravania in lume. Intr-o societate unde multi pot fi ca mine, oameni prea prinsi de munca sau de propriile necazuri (ma refer la problemele de sanatate, cum e si cazul meu) si avem nevoie de o prietena mai rapida in rezolvarea genului asta de probleme. Ei na, o sa spuneti, si tie ce-ti iese la chestia asta? Stati pe-aproape si veti afla. Si o sa va vand pontul, sa producem impreuna macar acel minim decent de bani care sa ne permita sa iesim la lumina.
Intre timp, maine va promit o poveste de Craciun frumoasa! Oricum, mi se pare un bun pas inainte disciplina de a scrie zilnic pe blogg. E prima miscare in directia buna, sau una din primele miscari, ca au mai fost cateva inainte, intentionez de maine sa fac un jurnal pas cu pas!
Sa fiti luminati de ziua de azi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu